Dezinfekcija header jpg

O nama DEZINFEKCIJA.hr

DEZINFEKCIJA.hr je prvo specijalizirano web sjedište o dezinfekciji u RH koje pruža informacije o postupcima dezinfekcije, dezinfekcijskim sredstvima i tvrtkama koje provode dezinfekciju.


Misija i vizija

Misija i vizija jpg

Rat koji svijet vodi protiv koronavirusa, uz mnogobrojne žrtve, nosi sa sobom i mnoštvo kolateralnih žrtava. Iako su žrtve većinom stariji i nemoćni, a mlađi u ovom ratu pogibaju iznimno rijetko, psihičke posljedice izazvane taktičkim odlukama državnih institucija širom svijeta su ogromne.

Ne ulazimo u analizu jesu li te taktičke odluke krivo donesene - bile su nužne i kakve su, takve su - ali je nedvojbena činjenica da uz sve zdravstvene, ekonomske i socijalne nedaće ostavljaju i ozbiljne psihičke posljedice na svjetsku populaciju.

Jesmo li zaraženi, ali nemamo simptoma?

Jesmo li virus unijeli u kuću, stan, auto, firmu i zarazit ćemo se kasnije?

Ili ćemo zaraziti svoju djecu? Ili nedaj Bože roditelje?

Kako će nas okolina gledati ako smo pozitivni na SARS-CoV-2?

Hoće li nam skinuti s plaće ako budemo u izolaciji?

Hoćemo za vrijeme izolacije biti bez simptoma, uz blage simptome, teške simptome, ili smo u rizičnoj skupini?

Koja je vjerojatnost da ćemo umrijeti ako se zarazimo od korone?

Temeljna misija Dezinfekcija.hr je neutralizacija neprijatelja prije nego je izvršio napad na čovjekov organizam, te time i pružanje duševnog mira i spokoja svim građanima Republike Hrvatske.

Za razliku od naših suboraca u rovovima (liječnika i medicinskih sestara) koji vode ovaj iscrpljujući rat prsa o prsa s koronavirusom, Dezinfekcija.hr provodi preventivni napad neutralizirajući neprijatelja prije nego izvrši napad na organizam.

Vizija nam je ustrojavanje stožernih dezinfekcijskih centara u svakom kutku Republike Hrvatske, kako bi zajedničkim snagama iskorijenili koronavirus i COVID-19 bolest, te preventivnim mjerama neutralizirali virus prije nego ikada više ikoga zarazi.

STAND AND FIGHT!

U ratu je najvažnije napasti neprijateljevu strategiju.Sun Tzu