Dezinfekcija header jpg

Politika o kolačićima web sjedišta DEZINFEKCIJA.hr

Korištenjem web sjedišta DEZINFEKCIJA.hr prihvaćate politiku o kolačićima navedenima na ovoj stranici. Dobro proučite ovu politiku, a ukoliko se ne slažete s njom, molimo Vas da napustite ovo web sjedište.


Politika o kolačićima

Iako u našem autorskom kodu NE serviramo kolačiće, za potrebe interakcije i prikaza svih dijelova sadržaja kolačići trećih strana će Vašem browseru biti višestruko servirani od strane servisa koje smo implentirali u naše web sjedište. Slijede primjeri.

Koristimo Google Analyitcs za praćenje statistike posjećivanja našeg web sjedišta, a koji servira kolačiće.

Ako dijelite link našeg web sjedišta na neku od društvenih mreža, društvena mreža na koju ste kliknuli vjerojatno će Vam servirati kolačiće.

Sama poruka o prihvaćanju kolačića (pri prvom ulaksu na ovo web sjedište) servira kolačić koji pamti da ste prihvatili ove politike o kolačićima, a kako Vam pri učitavanju nove stranice ne bi ponavljao istu poruku sa zahtjevom da ih prihvatite.

Radi poboljšanja izgleda i funkcionalnosti web sjedišta DEZINFEKCIJA.hr, možemo implentirati i neke druge servise koji će po potrebi servirati kolačiće.

Posjetom našeg web sjedišta, pregledavanjem sadržaja i interakcijom sa sadržajem našeg web sjedišta prihvaćate kolačiće trećih strana. Ukoliko ih ne prihvaćate, molimo Vas da napustite naše web sjedište.

Zahvaljujemo se i želimo Vam ugodno surfanje.