Dezinfekcija header jpg

Uvjeti korištenja web sjedišta DEZINFEKCIJA.hr

Korištenjem web sjedišta DEZINFEKCIJA.hr slažete se s uvjetima navedenima na ovoj stranici. Dobro proučite ove uvjete, a ukoliko se ne slažete s njima, molimo Vas da napustite ovo web sjedište.


Uvjeti korištenja

Koristeći web sjedište DEZINFEKCIJA.hr slažete se da prihvaćate ove uvjete korištenja. Ovi uvjeti mogu se mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim uvjetima koji su na snazi.

Svi općeniti tekstovi o dezinfekciji, dezinficijensima i tvrtkama napisani su u najboljoj namjeri i s najvećom mogućom točnošću u odnosu na autoru trenutno dostupne informacije. Gotovo svi navodi linkovima su referencirani prema znanstvenim člancima i/ili ustanovama koje se smatra referentnima za područje o kojem se govori. Ne odgovaramo za eventualne greške. Ukoliko primjetite neku grešku, slobodno nas kontaktirajte i ukažite nam na nju. Ukoliko je primjedba opravdana, ispravit ćemo ju u najkraćem mogućem roku.

Sve informacije koje pronađete na ovom sjedištu i koje odlučite samostalno primjeniti, primjenjujete na vlastitu odgovornost. Odričemo se pravne, materijalne, ili bilo koje druge odgovornosti za fizičku, psihičku, ili bilo kakvu drugu štetu nastalu primjenom informacija koje ste pronašli na našem web sjedištu.

Svi tekstovi na ovom web sjedištu su isključivo informativnog tipa i ne predstavljaju medicinski savjet! Dezinfekcija i čišćenje nisu (isključivo) u domeni epidemiologa, međutim za sva pitanja o koronavirusu koja izlaze iz domene dezinfekcije i ulaze u domenu zdravlja, liječenja i širenja COVID-19 bolesti, posavjetujte se isključivo s epidemiologom, ili nekom drugom osobom za koju se smatra autoritetom u navedenom području za davanje savjeta.

DEZINFEKCIJA.hr zadržava sva autorska prava. Dozvoljeno je kopiranje sadržaja isključivo za osobne potrebe i u nekomercijalne svrhe.

Kopiranje sadržaja za potrebe koje nisu osobne i/ili u komercijalne svrhe, dozvoljeno može biti isključivo uz pismeno odobrenje admina DEZINFEKCIJA.hr. Iznimno, pismeno odobrenje admina nije potrebno isključivo uz primjenu ovih uvjeta:

  1. Najviše može biti kopirano do 30% testa pojedine stranice.
  2. Obavezno je jasno i nedvosmisleno navesti izvor odakle je tekst kopiran: DEZINFEKCIJA.hr
  3. Za kopiranje na online medije obavezno je navedeni izvor (DEZINFEKCIJA.hr) pretvoriti u link koji vodi na konkretnu stranicu s kojeg je tekst kopiran. Npr.:
    <a href="http://dezinfekcija.hr/sto-je-dezinfekcija.php">Općenito o dezinfekciji i dezinfekcijskim sredstvima protiv koronavirusa</a>
  4. DEZINFEKCIJA.hr drži autorska prava na sve multimedijalne sadrže (ikone, piktograme, slike, fotografije...). Zabranjeno je svako kopiranje, umnožavanje, dijeljenje i mijenjanje ovog sadržaja bez pismenog odobrenja admina DEZINFEKCIJA.hr.

Zahvaljujemo se i želimo Vam ugodno surfanje po našem web sjedištu.