Dezinfekcija header jpg

Usluge dezinfekcije zatvorenih prostora

Dezinfekcija prostora protiv koronavirusa, kao i svih ostalih patogenih mikroorganizama, osnovna je djelatnost kojom se bavimo. Kliknite na pojedini prostor za više informacija o dezinfekciji tog prostora.


Usluge dezinfekcije

Dezinfekcija doma jpg
Dezinfekcija stana

Dezinfekcija stana, kuća, vikendica i ostalih prostora u kojima se živi i boravi. Koga ćete zvati?

Dezinfekcija poslovnog prostora thumb jpg
Dezinfek. posl. prostora

Htjeli bi dezinficiran prostor za svoje djelatnike i klijente, kako bi povećali osjećaj sigurnosti i ugode, a time smanjili tenzije i povećali produktivnost? Odlično! Koga ćete zvati?

Dezinfekcija sportskih dvorana i natjecanja jpg
Dezinfekcija dvorana

Organizirate sportsko natjecanje, ili neki sličan event u sportskoj dvorani u kojoj prostor, parket, tatami, sjedala moraju biti dezinficirani prije i/ili poslije natjecanja/eventa? Sportski pozdrav! Koga ćete zvati?

Dezinfekcija staračkih domova jpg
Dezinfekcija staračkih domova

U starački dom je probio koronavirus, ili samo useljavate u novooslobođenu sobu, a želite biti sigurni da je prostorija korona free? Bez brige. Koga ćete zvati?

Dezinfekcija skladišta jpg
Dezinfekcija skladišta

Morate odagnati svaku sumnju da se pristigla roba neće koronavirusom kontaminirati u Vašem skladištu, ili sumnjate u kontaminaciju robe koja Vam treba stići? Da, na žalost to je novo normalno. Koga ćete zvati?

Dezinfekcija svadbi jpg
Dezinfekcija evenata

Organizirate vjenčanje, misu, predavanje, seminar, prezentaciju, ili neku sličnu vrstu okupljanja, a želite svim sudionicima dati do znanja da je vaš event maksimalno antivirusno osiguran? Pametno. Koga ćete zvati?

Dezinfekcija vozila jpg
Dezinfekcija vozila

Prevezli ste autom nekoga tko nije član Vaše obitelji? Preuzeli ste službeni auto/kamion koji je netko drugi vozio i u njemu spavao? U tovarnom prostoru kombija/kamiona prevozite osjetljivu robu? Nema problema. Koga ćete zvati?

Dezinfekcija plovila jpg
Dezinfekcija plovila

Iznajmljujete jahte, ili preuzimate jahtu, ili brod u najam, a tko zna tko je prije Vas unutra boravio, spavao, jeo... Nezgodno, ali rješivo! Koga ćete zvati?

Usluge koje nisu dezinfekcija

Dezinfekcija ostalih prostora i stvari pngPostoje usluge koje bi Vi možda htjeli da Vam se pruže, međutim te usluge ne spadaju pod usluge dezinfekcije prostora. Evo nekih primjera:


Slijedi tekst o dezinfekciji stana i
dezinfekcijskim paketima kod
dezinfekcije stana, kuće, ureda...