Dezinfekcija header jpg

Dezinfekcija stana ureda, kuće, vikendice...

Dezinfekcija stana, kuće, ureda, vikendice i ostalih privatnih prostora protiv koronavirusa, kao i svih ostalih virusa i bakterija, gljivica i pljesni hladnom dezinfekcijskom maglom, za čovjeka neškodljivog i brzo isparavajućeg vodikovog peroksida s ionima srebra.


Dezinfekcija stana

Dezinfekcija doma jpg

Dezinfekcija stana kao i ostalih prostora u kojima se boravi, živi ili radi je usluga koju uzima najveći broj naših klijenata. Ovisno o tipu prostora, određujemo koji dezinfekcijski paket je minimalno nužan za garantiranu sigurnost boravka u prostoru.

Dezinfekcija nenamještenog stana

Nenamješten stan, kuću i ostale prostore kao što su podrumi, tavani, skladišta i ostali prostori koji su prazni, ili vrlo slabo popunjeni/namješteni dezinficiramo Standard dezinfekcijskim paketom. Po želji, možete izabrati i jače dezinfekcijske pakete.

U sklopu ovog paketa dezinficiramo sve zidove i podove, ali nemamo potrebu za dezinfekcijom iz raznih kuteva predmeta raspoređenih po prostoriji, niti zavlačenja na teško dostupna mjesta. Vrijeme potrebno za sušenje tretiranih površina je oko 2-3 minute.

Cijena Standard dezinfekcijskog paketa je 650kn za stan do 100 m2 i udaljenost do 50km od najbližeg dezinfekcijskog stožernog centra. Više o dezinfekcijskim paketima i cijenama pročitajte na stranici Cjena dezinfekcije.

Dezinfekcija namještenog stana

Namješten stan, kuću, ured, vikendicu i ostale prostore u kojima se boravi dezinficiramo Top dezinfekcijskim paketom. Po želji, možete i jači dezinfekcijski paket.

Osim zidova i poda dezinficiramo i sav namještaj i sve ostale stvari koje su nam dostupne i to iz svih dostupnih kuteva, kako bi svaki nanometar površine prostora bio pokriven dezinfekcijskim sredstvom. U ovom paketu mlaznicu maglenki otvaramo na višu razinu, kako bi više dezinfekcijskog sredstva uspjelo pokriti razne vertikalne površine u prostoru. Zbog veće količine dezinfekcijskog sredstva, površine stana ne moraju biti 100% fizički čiste; dakle, dozvoljen je vrlo blagi sloj prašine. Vrijeme potrebno za sušenje tretiranih površina je 5-10 minuta.

gratis dezinfekcijaZa dezinfekciju stana, kuće i ostalih privatnih prostora Top dezinfekcijskim paketom poklanjamo i 500 kn vrijednosti dezinfekciju osobnog automobila, te do 3 predmeta izvan stana/kuće veličine motocikla, ili manjih.

Cijena Top dezinfekcijskog paketa je 790kn za stan do 100 m2 i udaljenost do 50km od najbližeg dezinfekcijskog stožernog centra. Više o dezinfekcijskim paketima i cijenama pročitajte na stranici Cijena dezinfekcije.

Dezinfekcija stana Full dezinfekcijskim paketom

Full dezinfekcijski paket dezinfekcije stana i ostalih prostora je pogodan i za prostore koji su prepuni raznih stvari, stvarčica, figurica, kompleksnog namještaja i sličnih stvari koje prepunjavaju prostor. Ovaj paket je pogodan i za osobe koje za svaku sigurnost žele i dezinfekciju svakog kutka u koji je moguće zavući maglenku, uključujući i ormare, ladice i ostale prostore koji nisu direktno dostupni, a i sloj prašine može biti za dlaku deblji od onog u Top paketu, jer mlaznice na maglenkama otvaramo još jače.

Ukoliko je u (bilo kojem) prostoru boravila COVID-19 pozitivna osoba, za Vaše i naše dobro dezinfekciju provodimo isključivo Full dezinfekcijskim paketom. Imajte u vidu da naravno da nećemo prije svakog izlaska na teren provjeravati epidemiološku sliku klijentove obitelji, ali u duhu dobre volje i namjere očekujemo da budete iskreni.

gratis dezinfekcijaUz sve što nudimo u Top paketu, uključujući i 500 kn gratis dezinfekcije osobnog automobila i do 3 predmeta izvan stana/kuće veličine motocikla, ili manje, u ovom Full dezinfekcijskom paketu dezinficiramo i strop visine do 3 metra, vanjski dio ulaza u stan/kuću, poseban naglasak stavljamo na dezinfekciju prostorije u kojoj je (ako je taj slučaj) ponajviše boravila COVID-19 pozitivna osoba (npr. izvadite madrac da ga cijelog dezinficiramo).

Cijena Full dezinfekcijskog paketa je 1290kn za prostor do 100 m2 i udaljenost do 50km od najbližeg dezinfekcijskog stožernog centra. Više o dezinfekcijskim paketima i cijenama pročitajte na stranici Cijena dezinfekcije.

Certifikat o dezinfekciji

Općenito o dezinfekciji pngCertifikat o dezinfekciji CORONA FREE ZONE DEZINFICIRANO izdajemo za sve prostore koje dezinficiramo, a kojim svojim djelatnicima, klijentima, ili susjedima garantirate i dokazujete da je prostor 100% siguran za boravak. Uvijek možete tražiti od nas da prostor dezinficiramo i jačim paketom od onog koji minimalno preporučamo, ali ne manjim.

Slijedi tekst o dezinfekciji
ostalih prostora i
načinu dezinfekcije tih prostora