Dezinfekcija header jpg

100% garancija na uslugu dezinfekcije!

Garantiramo da ćemo sa 100%-tnom učinkovitosti neutralizirati sve patogene mikroorganizme u Vašem prostoru, te kvalitetno i profesionalno odraditi posao dezinfekcije protiv svih virusa, a posebno protiv koronavirusa. Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom, vraćamo novac!


100% garantirano zadovoljstvo!

Garancija na dezinfekciju jpg

Garantiramo:
[1] Za površine koje NE tretiramo (ovisno o paketu dezinfekcije) ne garantiramo. Npr., za Standard, ili Top paket dezinfekcije ne garantiramo da će površine iza ormara, ili unutar elemenata biti sterilne.

[2] Pod "prostor" se podrazumijevaju tretirane površine, koje će ostati zaštićene narednih 18 sati. To ne znači da se osobe ne mogu zaraziti koronavirusom negdje dalje i unijeti ga u prostor. Međutim, unutar 18 sati koronavirus neće moći preživjeti na dezinficiranoj površini prostora, ukoliko ju oboljeli kontaminira.

[3] Zahtjev za povratom novce se podnosi pisanim putem preko SMS poruke na broj telefona dezinfekcijskog stožera koji Vam je odradio dezinfekciju. U poruci navedite ime, prezime, adresu i tekst da zahtijevate povrat novca. Ukoliko još niste izvršili uplatu, u SMS poruci upišite da zahtijevate da ne platite račun. Pazite! Ignoriranje plaćanja računa NE podrazumijeva automatski da ste se pozvali na garanciju. Zahtjevi za povratom podneseni nakon 24 sata od završetka dezinfekcije se ne uzimaju u obzir. Povrat novca ne uključuje eventualno naplaćenu kilometražu preko gratis kilometraže, ili eventualno dodatno ugovorene troškove koji su izvan standardnog cjenika. Poslovi dezinfekcije ugovoreni na iznos veći od 3.000 kn nisu obuhvaćeni garancijom na zadovoljstvo klijenta izvršenom uslugom, nego isključivo garancijom na kvalitetno izvršenu dezinfekciju (tretirane površine će biti bez mikroorganizama, uključujući i slijedećih 18 sati).

Zadovoljni dosad pročitanim?
Na slijedećoj stranici možete naručiti
dezinfekciju, ili zatražiti ponudu...